torsdag 20 februari 2014

Hem undervisning

Hej på er... som utlovat ska jag nu berätta vad som har hänt i veckan.
Har inte skrivit så mycket om min sons tuffa skolgång här, men i korta drag så har han haft det så jobbigt. Han har ju en diagnos . ADD =

Attention Deficit Disorder

Plus att han har grav Dyslexi . Som ni förstår så blir det tufft. Han har inte gått mycket alls sen han började sjuan. Han började i en stor klass . många elever, mycket stök och rörigt. Han fixar inte riktigt det. han blir så stressad av det. och han lider ju också av migrän, som inte blir bättre av det här. 
Men i tisdags var vi och träffade rektorn och kurator, skolsköterskan och hans två klass lärare. Mötet gick över förväntat bra. 
Han ska få hem undervisning nu, tre gånger i veckan kommer nån hem och undervisar Erik. En sten lättade från Eriks mage, man såg på honom var lättad och glad han blev. Och nästa månad ska han få träffa sin nya läkare och diskutera om ev medicinering. Han åt förut concerta, men fick en obehaglig biverkning: han tappade synen på vänster öga. usch vad jobbigt det var. Men nu ska han få en annan sort. som hjälper honom att bli mer koncentrerad.

Idag så var han så duktig och ställde sig och bakade mini pizzor,,så goda var dom 





Idag när vi vaknade så hade det kommit snö ochså.. usch, men det kommer nog att försvinna fort.

puss och kram på er L

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar